Naš glumac dobio ulogu u megapopularnoj američkoj seriji (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2020, 10:29

Naš glumac dobio ulogu u megapopularnoj američkoj seriji (VIDEO)

Očekivana rola.

Nova sezona popularne serije "Stranger Things" je pred vratima, a producenti su objavili kako nas u četvrtoj sezoni čeka osam novih glumaca.

Među njima se našao i Nikola Đuričko koji će, lap što često biva sa našim glumcima u SAD-u, glumiti Jurija – ruskog krijumčara.

“Ne smem ništa da otkrivam, nikakve detalje, jer sam pod teškim ugovorom, osim da se pohvalim da je radim. Ne smem majci rođenoj da ispričam. Mogu da kažem da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je uloga onako pristojna, srednja je, nije ni najmanja na svetu, a nije ni ogromna”, rekao je ranije Đuričko.

Dodao je i kako se radi o lepoj i upečatljivoj ulozi.

Datum izlaska serije još nije poznat, a izvori navode kako sve ide po planu.

ANASTASIJA SE SKINULA - U CRVENOM KUPAĆEM ZAPALILA INSTAGRAM: Uživa u Dubaiju, društvo joj pravi čuveni teniser (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.