Narodno pozorište Sombor slavi 137. rođendan, predstave po specijalnim cenama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Nov.2019, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Narodno pozorište Sombor slavi 137. rođendan, predstave po specijalnim cenama

Prva predstava u zgradi Narodnog pozorišta Sombor odigrana je 25. novembra 1882. godine, a kao profesionalno pozorište deluje od 1946. godine.

Svih 137 godina uz sebe ima vernu publiku koja je uz somborski Teatar stasavala i ljubav prema istom prenosila i na mlađe generacije.

Narodno pozorište Sombor, sada već tradicionalno, slavi Dan pozorišta celog meseca i u toku novembra publika će moći kupiti karte za reprizne predstave Narodnog pozorišta Sombor sa popustom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << od 50 odsto na punu cenu karte.

Popust možete ostvariti već od danas i tako po specijalnoj ceni pogledati novu predstavu "Travnička hronika" (Ivo Andrić, režija: Nikita Milivojević) rađenu u koprodukciji sa Srpskim narodnim pozorištem, Novi Sad koja je na repertoaru u sredu, 6. novembra u 20.00 časova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.