Narodni muzej počinje kampanju za promociju srpske kulture

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Sep.2019, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Narodni muzej počinje kampanju za promociju srpske kulture

Narodni muzej u Beogradu počinje kampanju za promociju srpske kulture u zemlji i inostranstvu, u saradnji s Ministarstvom kulture i informisanja, Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija, turističkim organizacijama Beograda i Srbije, Er Srbijom i najvećim medijskim kućama sa nacionalnom frekvencijom.

Kampanja je planirana u više faza, a prva počinje danas i to preko društvene mreže Instagram, u saradnji sa Er Srbijom, saopštio je Narodni muzej.

Kampanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << #jasamumuzeju ima za cilj da pozove pre svega mlade ljude, ali i sve ostale, da posete Narodni muzej, izaberu omiljeni eksponat i pored njega se fotografišu.

Ideja je da se Narodni muzej približi svima i da postane mesto okupljanja i edukacije mladih ljudi.

Za učešće u kampanji #jasamumuzeju potrebno je fotografisati se u Narodnom muzeju Srbije, postaviti fotografiju na Instagram nalogu sa haštegom #jasamumuzeju uz lokaciju Narodni muzej, zapratiti i označiti nalog @narodnimuzej.

Akcija traje od danas do 1. decembra, a autor slike koja na kraju bude imala najviše lajkova dobiće na poklon od Er Srbije dve povratne avionske karte za Pariz.

"Iz Narodnog muzeja u Beogradu direktno u Luvr", poručuju iz Narodnog muzeja i pozivaju sve građane da posete muzej u potrazi za svojim omiljenim eksponatom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Iz Narodnog muzeja u Beogradu direktno u Luvr. Počinje velika kampanja muzeja

Izvor: Blic, 23.Sep.2019

Narodni muzej u Beogradu počinje kampanju za promociju srpske kulture u zemlji i inostranstvu, u saradnji s Ministarstvom kulture i informisanja, Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija, turističkim organizacijama Beograda i Srbije, Er Srbijom i najvećim medijskim kućama sa nacionalnom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.