NISTE NI SVESNI: Evo ŠTA su sve morali da rade kako bi SAKRILI OD JAVNOSTI finale Igre prestola!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2020, 12:57

NISTE NI SVESNI: Evo ŠTA su sve morali da rade kako bi SAKRILI OD JAVNOSTI finale "Igre prestola"!

Šou...

Ljudi širom sveta su očajnički pokušavali da otkriju šta će se dešavati u finalu "Igre prestola", a produkcija je imala velike muke kako bi sačuvala tajnu.

Ajzak Hempsted Rajt koji je igrao Brena Starka je otkrio koliko tajni su bili setovi za osmu i finalnu sezonu. Snimano je u Dubrovniku, a lokacija je podsećala na agenciju "CIA"

- Bilo je presmešno, obezbeđenje i tajnost - rekao je Ajzak.

- Kada smo snimali u Dubrovniku scenu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gde smo se opraštali od Džon Snou, nikada nisam iskusio tako nešto, osećao sam se kao tajni agent. Ušli smo u zemlju posebnim letom, kako nas niko ne bi video, odseli smo u hotelu koji je ceo bio rezervisan samo za nas i nije nam bilo dozvoljeno da izlazimo napolje - rekao je glumac.

- Kao da nije bilo dovoljno što su iznajmili hotel samo za njih, takođe su iznajmili i sve hotelske sobe i apartmane koje bi potencijalno gledali na mesto snimanja - dodao je Ajzak i rekao da su takođe imali vodenu stražu koja je patrolirala, kako bi bili sigurni da nijedan brod neće proći.

- Kada smo ulazili i izlazili iz kola, morali smo da budemo prekriveni jaknama, a kada smo leteli nazad kući, bili smo poslednji na letu i morali smo da se ušunjamo - kaže Ajzak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.