NEOBIČAN IZBOR? Ova glumica igra glavnu žensku ulogu u sledećem filmu o Indijani Džonsu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2021, 15:04

NEOBIČAN IZBOR? Ova glumica igra glavnu žensku ulogu u sledećem filmu o Indijani Džonsu (VIDEO)

Hvali je režiser.

Fibi Voler-Bridž najavljena je kao glavna ženska glumica u sledećem filmu o Indijani Džons.

Producentkinja i glavna glumica hvaljene serije "Flibeg" glumiće uz Harisona Forda, koji će peti put ponoviti ulogu arheologa željnog avanture, objavio je Lukasfilm.

Za razliku od prethodnih filmova iz franšize, novi nastavak će režirati Džejms Mengold, iako će sukreator Stiven Spilberg i dalje biti kao producent.

Mengold je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izrazio oduševljenje postavom, a posebne reči hvale imao je za 35-godišnju Voler-Bridž.

Predstojeći film, koji još nema naslov, trebalo bi da izađe iduće godine, posle filma "Indijana Džons i kraljevstvo kristalne lobanje" iz 2008.

Prethodni deo dobio je mešovite kritike, ali zaradio je više od 790 miliona dolara širom sveta, nakon što je zaradio 25 miliona dolara u prvom danu izlaska.

Za saundtrek je i ovaj put zadužen Džon Vilijams.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.