NASTAVLJA ŽIVOT PREKO OKEANA: Srpski film u bioskopima u Torontu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2018, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASTAVLJA ŽIVOT PREKO OKEANA: Srpski film u bioskopima u Torontu! (VIDEO)

Nek mu je sa srećom!

Film "Patuljci sa naslovnih strana" reditelja Milorada Milinkovića posle prikazivanja u Srbiji i regionu, počeće bioskopski život preko okeana.

Premijerna projekcija u Torontu, održaće se u nedelju, 4. marta u bioskopu "The Regend Thetre", dok će projekcija u Kičeneru biti održana u petak, 09. marta u dvorani "Princess Twin".

Završen Međunarodni filmski festival: Zlatnog medveda je osvojio film "Ne dotiči me"

U središtu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << priče je Nikola (Gordan Kičić), vodeća zvezda rijaliti programa "Tri minuta slave". U praksi to izgleda tako što on bezobrazno vređa ljude koji se na taj šou prijave i zbog toga je jako cenjen i odlično plaćen... U filmu igraju i Boris Milivojević, Tamara Krcunović, i drugi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.