NAJPOZNATIJI SAJT ZA FILMOVE ODLUČIO: Ovo je najjači filmski trenutak u poslednjih 21 godinu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2019, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJPOZNATIJI SAJT ZA FILMOVE ODLUČIO: Ovo je najjači filmski trenutak u poslednjih 21 godinu (VIDEO)

Uloga za sva vremena.

Kako bi proslavili 21. rođendan svoje stranice, urednici Rotten Tomatoesa odlučili su da izdvoje najistaknutije trenutke iz filmova u poslednjih 11 godina, a fanovima su prepustili odluku o tome koji je najznačajniji.

Na listi se našao 21 ikonični trenutak iz 21 filma, a 25 hiljada korisnika za najznačajniji su izabrali trenutak u kom prvi put vidimo Hita Ledžera kao Džokera u filmu "Mračni vitez".

Na Rotten Tomatoesu objašnjavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako je Ledžerov nastup promenio način na koji su gledaoci doživeli njega kao glumca.

- Ovde se zapravo ne radi o samo jednom trenutku već o celoj njegovoj ulozi, ali s Rotten Tomatoesa objašnjavaju da je to trenutak koji je promenio način na koji su gledaoci navikli da doživljavaju filmove o superherojima i da je postavio primer s kojim će se upoređivati svi budući zlikovci". To je, pišu, bilo veće od jedne scene ili jedne rečenice ili dela akcije.

Drugi najvažniji trenutak je po broju glasova bio onaj iz filma Avengers: Infinity War, a usledila je rečenica "Vidim mrtve ljude" iz filma Šesto čulo.

Na listi su se još našli razgovor Goluma i Smigola iz "Gospodara prstenova", obrnuti poljubac iz Spajdermena, scena depilacije iz "Device u 40-oj"...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.