NAJIŠČEKIVANIJI FILM GODINE: Novi Džoker je mračan i neće biti za maloletne! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2019, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJIŠČEKIVANIJI FILM GODINE: Novi Džoker je mračan i neće biti za maloletne! (VIDEO)

Poreklo njegovog ludila.

Novi film o jednom od najpopularnijih negativaca trebalo bi da nosi oznaku "R", što za tržište Severne Amerike znači da je namenjen za publiku stariju od 17 godina. Detalj je otkrio redatelj Tod Filips na svom Instagramu uz objavu nove slike Jokera, kojeg će ovekovečiti Žoakin Feniks.

Joker u bioskope stiže 4. oktobra i izgleda kako bi u filmu mogla da bude prikazana sva ludost jednog od najvećih Betmanovih neprijatelja. Iako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je teško očekivati da će bilo ko nadmašiti Hita Ledžera i njegovu ulogu u "Vitezu Tame", same reči režisera Filipsa, da je radio film bez ikakvih ograničenja mogle bi da znače da nas očekuje prava poslastica. Filmovi o superherojima često ciljaju na širu publiku, pa i onu mlađu, ali Dedpul i Logan, koji su dobili istu oznaku, ostvarili su sjajne rezultate.

Iako MPAA još nije službeno ocenio film, čini se da je Filips poprilično uveren kako će se to dogoditi: "Nosiće oznaku R. Dobio sam puno pitanja u vezi s tim. Pretpostavio sam da ljudi već znaju", napisao je uz komentar objave nove slike iz filma.

Na slici vidimo Feniksa kako nanosi šminku za ulogu Džokera.

Објава коју дели Todd Phillips (@toddphillips1) дана 16. Јун 2019. у 9:50 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.