Mustafa Nadarević se bori sa teškom bolešću, ali nastavlja da snima seriju Lud, zbunjen, normalan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2020, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mustafa Nadarević se bori sa teškom bolešću, ali nastavlja da snima seriju "Lud, zbunjen, normalan"!

Poslao snažnu poruku!

Glumac Mustafa Nadarević (76) u januaru je rekao kako boluje od teške bolesti. Naime, bori se s rakom pluća već duže vreme, a nedavno je za kampanju "Udahni za život" progovorio o tome.

- Kad sam shvatio da je to deo života, da je bolest deo života, onda sam je prihvatio. Kad nešto prihvatiš s ljubavlju, onda se može pobediti zloćudna bolest - rekao je Mustafa i naglasio da je, na sreću, došao na vreme na pregled.

Glumac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sad neko vreme boravi u Sarajevu, gde snima promotivne spotove za seriju "Lud, zbunjen, normalan", a izvor iz ekipe kaže da se glumac oseća dobro.

- Naravno da Mustafa Nadarević prisustvuje snimanjima. Kako će to biti bez njega? Dobar je on, super, snimao je te promotivne spotove. To je malo naduvano sve oko njegovog zdravstvenog stanja. On je sam rekao da ima tu bolest koju ima - kaže izvor.

Dodaje kako se glumcu bolest povukla nakon zračenja i da se dobro oseća. Mustafa je pušačima poručio da ne budu primitivni kao on i da se ne plaše lekara.

- Meni je doktor još kao malom detetu bio "jao", od zubara nadalje, sve je bilo strašno. Dobro je da se ide na vreme na preglede, jer onda je izlečivost vrlo blizu - kaže glumac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.