Mikser festival od 25. maja do 2. juna

Izvor: NaDlanu.com, 16.Maj.2012, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mikser festival od 25. maja do 2. juna

BEOGRAD, 16. maja 2012. (Beta) - Mikser festival biće održan od 25. maja do 2. juna u Beogradu, a u različitim umetničkim formama predstaviće se više od 100 autora iz 50 zemalja sveta, najavili su danas organizatori.

BEOGRAD, 16. maja 2012. (Beta) - Mikser festival biće održan od 25. maja do 2. juna u Beogradu, a u različitim umetničkim formama predstaviće se više od 100 autora iz 50 zemalja sveta, najavili su danas organizatori.Autorka festivala Maja Lalić rekla je na konferenciji za novinare da će na festivalu koji je ove godine fokusiran na prostor Savamale, biti predstavljeno 120 projekata iz oblati ahitekture, urbanizma, vizuelnih umetnosti i dizajna.lalić je iz programa festivala izdvojila izložbe "Brisani prostor" u Beogradskoj zadruzi u Karadjordjevoj 48, i serijal razgovora, debata i radionica "Urbana transformacija" u kojem će učestvovati 30 eksperata iz sveta u preuredjenju urbanih celina poput Savamale.Na festivalu će biti organizovan ekološki samit na kome će biti formiran prvi regionalni centar "Blu grin drim" (Blue green dream), kao i skup predstavnika svih festivala u regionu koji se bave promocijom kreativnih disciplina, navela je Lalić.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.