Marina zadovoljna beogradskim Čistačem (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 17.Sep.2019, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marina zadovoljna beogradskim "Čistačem" (FOTO)

Svetski slavna umetnica Marina Abramović koja se vratila kući posle 44 godine od poslednje samostalne izložbe u svom rodnom gradu, danas je prvi put obišla postavku retrospektive "Čistač" u Muzeju savremene umetnosti na Ušću SVETSKI slavna umetnica Marina Abramović koja se vratila kući posle 44 godine od poslednje samostalne izložbe u svom rodnom gradu, danas je prvi put obišla postavku retrospektive "Čistač" u Muzeju savremene umetnosti na Ušću. U društvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << domaćina, v.d. direkotra Slobodana Nakarade, i kustosa Dejana Sretenovića i Senke Risojević, kao i čitavog tima angažovanog na realizaciji izložbe koja će biti otvorena u subotu u 13 časova, prošla je kroz svih pet spratova na kojima je raspoređeno više od 120 eksponata. Prema saznanjima "Novosti" Marina je izuzetno zadovoljna beogradskim "Čistačem". Pogledajte prve fotografije Marine Abramović u Muzeju savremene umetnosti na Ušću:

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

DOLAZAK SLAVNE UMETNICE MARINE ABRAMOVIĆ: Postavka "Čistač" uzburkaće mnoge duhove

Izvor: Večernje novosti, 18.Sep.2019, 10:30

Izložba će biti otvorena u subotu u 13 časova u Muzeju savremene umetnosti. Pored provokativnih radova sa golotinjom, biće i drugih izazova za tumačenje SVETSKI slavna umetnica Marina Abramović, koja se vratila kući posle 44 godine od poslednje samostalne izložbe u rodnom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.