MASAKR SUPERHEROJA MOŽE DA POČNE! Izašao finalni trejler za seriju The Boys (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2019, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MASAKR SUPERHEROJA MOŽE DA POČNE! Izašao finalni trejler za seriju "The Boys" (VIDEO)

Plan je da ih ubiju, jednog po jednog.

Finalni trejler za seriju "The boys" ("Momci"), po kultnom stripu Garta Enisa je izašao, a prva epizoda će biti emitovana sutra (američka produkcija Amazon).

Priča o "Momcima" smeštena je u paralelnu stvarnost, u kojoj superheroji nisu dobrice koje samo pomažu ljudima, naprotiv - među njima ima ozbiljih psihopata, pogotovo među najjačima. Da bi ih doveli u red, CIA je formirala specijalnu ekipu pod nazivom "The boys", koja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << superheroje kažnjava ako preteraju, što se često dešava.

Problem je u tome što svaki član ekipe, s razlogom, mrzi superheroje iz dna duše, što garantuje gomilu dobre akcije i krvi do kolena, uz sjajnu priču.

Pogledajte trejler:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.