MA DA LI JE MOGUĆE!? BBC govorio o Srbiji! Ali ono što preporučuju kod nas će vas iznenaditi

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2017, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MA DA LI JE MOGUĆE!? BBC govorio o Srbiji! Ali ono što preporučuju kod nas će vas iznenaditi

Hit!

Britanski nacionalni servis BBC na svom portalu BBC Travel proteklog vikenda je objavio tekst pod nazivom „Serbia: the place to be“ sa preporukama za turiste koji planiraju da posete Srbiju ovoga leta.U naglašenim kategorijama sa preporukama za kulinarske specijalitete, kulturne manifestacije, sportski (adventure) turizam, prirodne lepote, noćni život i slično grad Niš predstavljaju dva brenda.

U kategoriji „Where to eat” u preporuci za najbolje restorane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << našla se i “Nišlijska mehana”, a u preporuci za najbolje festivale u kategoriji “Cultural picks”, od dva izabrana festivala u Srbiji našao se i Nišville jezz festival.

Ovo je drugo priznanje eminentnih britanskih medija, nakon što je The Guardian prošle godine uvrstio Nišville u Top 10 najboljih evropskih jazz festivala.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.