Letnji bioskop na otvorenom od 10. jula u kampusu Univerziteta u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jul.2020, 12:21

Letnji bioskop na otvorenom od 10. jula u kampusu Univerziteta u Novom Sadu

Letnji bioskop FREJM počinje u petak, 10. jula gde će se prva projekcija filma "Otac“ održati sa početkom u 21 čas. Podršku projektu pružiće OPENS, Zoom Media, HNS Creative, Cinema City i Univerzitet Novog Sada. 

Bioskop se nalazi ispred Prirodno-matematičkog fakulteta, a kapacitet gledališta je 500 mesta. Svakog dana biće prikazana po dva filma, od 20 i 23 časa, kaže Jelena Mirić iz OPENS-a.

"U petak otvaramo bioskop filmovima "Otac" i "Ajvar", a čitav >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << repertoar se može ispratiti na sajtu OPENS-a, kao i Udruženja "Cinema City" i društvenim mrežama", objašnjava Mirićeva i dodaje da se posebno vodi računa o poštovanju aktuelnih mera kako bi se sprečilo širenje epidemije.

"Za sve gledaoce obavezni su nošenje zaštitne maske i dezinfekcija ruku na ulazu u bioskop, dok je razmak stolica jedan metar", kaže Mirićeva.

Organizatori nisu planirali da gostuju autorske ekipe filmova koji će biti prikazani, ali ostavljaju mogućnost za to ukoliko se ukaže prilika.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Film "Otac" otvara letnji bioskop u Novom Sadu

Izvor: B92, 07.Jul.2020

Sve epidemiloške mere biće poštovane za vreme projekcija filmova...Projekcijom filma "Otac" Srdana Golubovića započinje letnji bioskop Frejm u prostoru ispred Prirodno - matematičkog fakulteta u Novom Sadu, najavili su organizatori...Frejm obuhvata preko 30 dana letnjeg bioskopa, kulturnog i umetničkog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.