Langdon opet u akciji: Izašao trejler za seriju Da Vinčijev kod

Izvor: B92, 19.Maj.2021, 09:32

Langdon opet u akciji: Izašao trejler za seriju Da Vinčijev kod

Objavljen je zvanični trejler za "Izgubljeni simbol", televizijsku adaptaciju istoimenog romana Dena Brauna, kao uvod u serijal Da Vinčijevog koda na Pikoku (Peacock).

U seriji, za koju još nije objavljen zvanični datum izlaska, glume Ešli Cukerman, kao glavni junak Robert Langdon - koga je u filmu glumio Tom Henks, zatim Edi Izard, Valori Kari, Sumali Montano, Bo Knap i Rik Gonzales.

Braunovi romani o Robertu Langdonu, počevši od 2000. godine sa "Anđelima i demonima", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i novijim "Poreklo" iz 2017. godine, najprodavaniji su serijali knjiga za odrasle svih vremena, pri čemu je "Izgubljeni simbol" prodat u milion primeraka prvog dana objavljivanja.

Romani su prilagođeni televizijskom platnu sa Tomom Henksom kao glavnim junakom u "Da Vinčijevom kodu", "Anđelima i demonima" i "Infernu". Priče se uglavnom sastoje od lova na blago sa elementima trilera i istorijskih teorija zavere, koje Langdon rešava koristeći svoje znanje o istoriji umetnosti i drevnim simbolima.

Na snimku trejlera za novu Langdonovu adaptacija u obliku serije "Izgubljeni simbol" prikazani su Cukerman kao Langdon, Izard kao Piter Solomon i ostatak glumačke ekipe kako prelaze katakombe, bore se sa negativcima i dešifruju bezbroj misterioznih obeležja - a upravo ovakvu vrstu akcije i očekuju ljubitelji romana.

U Braunovoj verziji priče, Izgubljeni simbol je treća objavljena knjiga, čija se radnja hronološki odvija nakon događaja u Anđelima i demonima i Da Vinčijevom kodu.

Nova serija će promeniti taj vremenski raspored, postavljajući događaje iz Izgubljenog simbola kao predgrupu ostalim pričama, što će za rezultat imati mlađu verziju Langdona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.