LUDILO SE NASTAVLJA! Potvrđeno - stiže druga sezona Skvid gejma! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2022, 16:13

LUDILO SE NASTAVLJA! Potvrđeno - stiže druga sezona "Skvid gejma"! (VIDEO)

Mašina za pravljenje para.

Hit serija "Skvid gejm" ("Igra lignji") dobiće drugu sezonu, potvrdili su iz Netfliksa, popularne striming platforme.

A post shared by Squid Game (@squidgamenetflix)

Južnokorejska serija je postala kulturni fenomen i jedna od najgledanijih u istoriji, a jedan od izvršnih direktora Netfliksa, Ted Sarandos, potvrdio je da se snima nastavak.

"Svemir Skvid Gejma je upravo počeo", rekao je Sarandos i dodao da kompanija želi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da serija bude franšiza koja ima potencijal rasta izvan osnovne usluge striminga, sa iskustvima uživo, igrama i odećom.

Serija je u rekordnom vremenu postala globalni fenomen, a u prvih mesec dana od početka emitovanja pogledalo ju je 142 miliona domaćinstava. Autor serije Huang Dong-hjuk je takođe potvrdio da se radi nastavak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.