LICEM ANĐELA IZLUĐIVAO JE MNOGE! Slavni glumac kaže da SVE što ima - DUGUJE ŽENAMA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2018, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LICEM ANĐELA IZLUĐIVAO JE MNOGE! Slavni glumac kaže da SVE što ima - DUGUJE ŽENAMA!

Najveći zavodnik 20. veka.

Jedan od najvećih francuskih glumaca Alen Delon izjavio je šaljivo da bi verovatno radio s prostitutkama da nije postao glumac kojeg su žene vinule u zvezde.

SVI ZNATE BETI BUP, a ova slavna pevačica je bila inspiracija za nastanak seksi crtane junakinje (FOTO)

Posle sedam godina MAJKA ZMAJEVA se oprostila od serije Igra prestola! (FOTO)

Delon je u veoma dugom intervjuu listu Mond, rekao je da je izabrao glumu zahvaljujući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ženama.

- One su me navele da se bavim glumom. Žene su mi to pružile, sve su mi dale i zaljubljivale se u mene. Kad sam bio mlad, samo sam želeo da u očima žene vidim da sam ja najlepši, najveći, najsnažniji i tako sam postao glumac, rekao je Delon koji u novembru puni 83 godine.

Delon priznaje da je njegov život mogao da bude skroz drugačiji i da je mogao da postane makro i radi s prostitutkama.

Glumac je rekao da je po povratku iz rata u Indokini 1956. godine, bio "mangup" i da se viđao s nekoliko žena u raznim kvartovima Pariza.

KO JE UKRAO NAJVAŽNIJI DEO SRPSKE ISTORIJE? Tajna otete 166. stranice Miroslavljevog jevanđelja!

Često se dešava da nastavak ne bude ni približno dobar kao prvi deo filma! Ovo su 20 najboljih trilogija

Delon je rekao da ima nameru da se povuče iz glume da ne bi "snimao još neki film koji bi bio višak", ali je dodao da mu je žao što nije snimio film s nekom rediteljkom.

- Ne želim da učinim nešto što bi bio višak. Već imam toliko izuzetnu karijeru da ne želim višak, rekao je kultni glumac koji je snimio stotinak filmova pretežno s velikim rediteljima.

Glumac je rekao da su svi reditelji s kojima bi radio umrli i da bi bio potreban zaista neki scenario od kojeg bi "pao na nos od oduševljenja", koji bi ga naterao da ponovo glumi.

Delon je sa izuzetnom filmografijom i burnim privatnim životom postao mit svetske kinematografije s retkom harizmom i lepotom.

Ne želi da ide u Hrvatsku! Džordž R.R. Martin otkrio detalje o šestom delu Igre prestola!

A post shared by petitechoubistro (@petitechoubistro) on Sep 22, 2018 at 6:00am PDT

RUSKI PIJANISTA VADIM RUDENKO NA 50. BEMUS-u! Nakon 15 godina ponovo se predstavlja našoj publici!

Tokom šest decenija karijere, Delon, rođen 8. novembra 1935. godine u gradu So kod Pariza, igrao je u stotinak filmova, među kojima su "Roko i njegova braća" i "Gepard" Lukina Viskontija, "Samuraj" i "Pandur" Žan-Pjera Melvila, "Gospodin Klajn" Džozefa Lozija i "Eklipsa" Mikelanđela Antonionija.

Iako je 1999. godine najavio da više neće glumiti, pojavio se u nekoliko televizijskih serija. Takođe je upamćen i po duetu s Dalidom i njihovom pesmom "Paroles, Paroles".

Velika očekivanja od 50. ZLATNOG BEMUSA! (FOTO)

A post shared by Old Mood (@o1dmood) on Sep 21, 2018 at 11:16am PDT

ON će zameniti Denija Bojla: Evo ko će režirati novi film o Džejms Bondu

Iako je Delonu bila opala popularnost poslednjih godina zbog njegovih ranijih ispada, arogancije i egocentričnosti, većina Francuza, pored toga što ga smatra megalomanom, priznaje da je on je jedan od n

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.