LEDI KRV U ŽILAMA: Ova serija je već proglašena NAJSTRAŠNIJOM ove godine!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2018, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEDI KRV U ŽILAMA: Ova serija je već proglašena NAJSTRAŠNIJOM ove godine!

Jeza!

Nova serija "The Haunting of Hill House", koja je bazirana na klasiku Širli Džekson iz 1953. godine, već je dobila epitet najstrašnije ove godine.

Scenario i režiju uradio je Majk Flanagen, koji je poznat po hororima "Hush" i "Origin of Evil".

Radnja prati petoro braće i sestara odraslih u domu koji će postati najpoznatija ukleta kuća u zemlji.

- Sad su odrasli i tragedija ih je prisilila da se vrate i suoče s duhovima prošlosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od kojih neki još vrebaju u njihovim mislima, a drugi možda zapravo posmatraju kroz sene Hill House-a - navodi se u opisu serije, prenosi Biznis insajder.

Koristeći tragično okupljanje porodice kao početnu tačku, serija kroz 10 epizoda otkriva disfunkcionalnost odraslih osoba koje su napustile strašnu vilu nakon što im je majka umrla u ranim devedesetim.

Serija se bavi traumatičnim događajem i psihološkim efektima koji se javljaju članovima porodice do danas, a koji se manifestuju kroz mentalne bolesti, tajne, laži i izdaje.

Serija za sada na IMDB-u ima ocenu 9,1, a neki su je već prozvali ovogodišnjim "Stranger Thingsom".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.