Konkurs za priče iz domena alternativne istorije

Izvor: Art-anima.com, 25.Dec.2013, 08:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za priče iz domena alternativne istorije

Astronomsko društvo "Gea X" iz Slavonskog Broda raspisalo je regionalni književni konkurs za kratke priče iz domena spekulativne fikcije. Tema konkursa je alternativna istorija, a najbolji radovi naći će se u petoj zbirci kratkih SF priča "Marsonic".

Propozicije konkursa su:
konkurs je raspisan za priče iz domena alternativne istorije prihvataju se radovi pisani latiničnim pismom, na bilo kom jeziku za koji nije potreban prevod priče mogu biti dužine u rasponu od 1 do 15 novinskih kartica ne primaju se ranije objavljivani radovi font je Times New Roman veličine 12, uz prored od 1.5, a stranice moraju biti numerisane priče šaljite na mail urednistvomarsonic@gmail.com u prilogu, u zasebnom dokumentu, potrebno je dostaviti kontakt podatke (e-mail, broj telefona, adresu) konkurs je otvoren do 01. aprila 2014. godine. Autori odabranih priča dobiće besplatan primerak zbirke "Marsonic 5". A zbirka će biti premijerno predstavljena na regionalnoj konvenciji naučne fantastike "Marsonikon" koja se koncem maja 2014. godine održava u Slavonskom Brodu.
 
 

Nastavak na Art-anima.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Art-anima.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Art-anima.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.