Komičar Džordan Pil najavio novi horor film

Izvor: B92, 25.Jul.2021, 21:56

Komičar Džordan Pil najavio novi horor film

Najavljeni su prvi detalji sledećeg horor filma Džordana Pila, a u njemu će glumiti Danijel Kalua, Keke Palmer i Stiven Jun

.

O filmu "Nope", koji će biti prikazan 2022. godine, i dalje se kriju detalji, a opisuje se kao "novi teror iz uma Džordana Pila".

Poster za film prikazuje tamno nebo, sa oblakom iz kog viri kanap od papirnog zmaja koji lebdi nad osvetljenim gradom.

Fanovi su oduševljeni najavom koja je objavljena tačno godinu dana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pre datuma izlaska filma, a mnogi ističu i sjajnu postavu.

Džordan je postao poznat po svojim horor uspesima, nakon što su "Get Out" i "Us". Za debitantski film dobio je Oskara za najbolji originalni scenario u 2017. godini.

"Imam još četiri trilera koje želim da predstavim u narednoj deceniji", prethodno je rekao Pil.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Džordan Pil najavio novi horor

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jul.2021, 19:37

Najavljeni su prvi detalji sljedećeg horor filma Džordana Pila, a u njemu će glumiti Danijel Kalua, Keke Palmer i Stiven Jun.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.