Ko je mladi Toni Soprano u novom filmu o gangsteru iz poznate serije?

Izvor: B92, 24.Jan.2019, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je mladi Toni Soprano u novom filmu o gangsteru iz poznate serije?

Film koji prati istoriju porodice Soprano iz perioda pre onog koji je prikazan u seriji fokusiraće se na mladost Tonija Soprana.

Reditelj filma Dejvid Čejs je potvrdio da će Majkl Gandolfini, sin Džejmsa Gandolfinija, igrati mladog Tonija u ovom ostvarenju.

Kako prenosi NME, radnja filma pod nazivom "The Many Saints of Newark" će biti smeštena u šezdesete godine dvadesetog veka, a glavni lik će, kao i u originalnoj seriji, biti Toni Soprano.

"Zanimao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << me je Njujork, kao i život u njemu u šezdesetim godinama prošlog veka. Kao dete sam stalno išao sa roditeljima tamo, na večere sa bakom i dekom. Ali ono što me je najviše zainteresovalo je da istražujem detinjstvo i ranu mladost Tonija Soprana", rekao je reditelj Dejvid Čejs.

Podsetimo, glumac Džejms Gandolfini, koga je proslavila uloga upravo mafijaškog bosa Tonija Soprana u seriji "Porodica Soprano", preminuo je 2013. godine.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.