Knjige Vulkan izdavaštva i Milka praline za vašu voljenu osobu

Izvor: B92, 07.Feb.2023, 16:52

Knjige Vulkan izdavaštva i Milka praline za vašu voljenu osobu

Najlepši poklon za zaljubljene

U susret Danu zaljubljenih, Vulkan izdavaštvo i brend Milka spremili su slatku poklon-akciju. U knjižarama Vulkan širom Srbije očekuje vas najkvalitetnije štivo i najslađe iznenađenje – Milka praline.

Kupovinom dve od četiri ponuđene knjige tokom poklon-akcije u knjižarama Vulkan, na kasi, uz fiskalni račun, na poklon dobijate pakovanje Milka pralina. Akcija traje od 7. do 14. februara, odnosno do isteka zaliha. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Podela će biti realizovana uz odabrane naslove, koji će otopiti ženska srca i probuditi najtananije emocije.

Za vašu voljenu osobu odaberite knjigu Jedna dobra stvar autorke Aleksandre Poter. Romantična komedija, topao, iskren i urnebesno duhovit, ovo je roman o prijateljstvu, pronalaženju sreće i neočekivanim preokretima sudbine. I o tome kako je potrebna samo jedna dobra stvar da nam ovaj svet opet izgleda kao dobro mesto za život.

Još jedna priča o ljubavi, ali i o izdajama i tajnama, Moj greh Mersedes Ron okupiraće vašu pažnju i razoružati vaša srca. Ovo je prvi deo čarobne romantične sage koja je očarala milione čitalaca. U fokusu priče su hrabra junakinja i arogantni junak, iza čije se fasade lošeg momka krije nežno i plemenito srce.

Valeri Peren podarila nam je roman prepun emocija Sveža voda za cveće, čije stranice spajaju priču o nemogućoj ljubavi, tragediji i beskrajnoj moći iskupljenja, dirljivu, intimnu priču o ženi koja uprkos teškom životu nepokolebljivo veruje u sreću. Ovo je knjiga koja će vas rasplakati i nasmejati, oda čudima sasvim jednostavnih stvari, bajka puna poezije, priča o bolnoj ljubavi, zreloj ljubavi, usamljenosti, bogu, smrti, odsustvu onih koje volimo, preporodu. Sveža voda za cveće je knjiga koja umiruje dušu.

Roman autorke bestselera Njujork tajmsa Džozi Silver Dvoje u jednom srcu je priča o mogućnostima i izborima, knjiga uz koju ćete plakati i smejati se, i uz koju ćete se setiti koliko je dragoceno osećanje biti zaljubljen. Naša heroina će nas podsetiti da nas oni koje volimo – i oni koje gubimo – menjaju, i da na kraju priče nikada nismo ono što smo bili na početku.

Odaberite nezaboravne ljubavne priče i obradujte voljenu osobu najlepšim poklonom.

NAPOMENE:

* Akcija traje od 7. do 14. februara, odnosno do isteka zaliha, u svim knjižarama Vulkan.

** Odnosi se na kupovinu dve od četiri ponuđene knjige.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.