KRIJE PRIVATAN ŽIVOT KAO ZMIJA NOGE! Lane se ženio DVA PUTA, a evo čime se bavi njegova druga bivša žena

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2020, 21:59

KRIJE PRIVATAN ŽIVOT KAO ZMIJA NOGE! Lane se ženio DVA PUTA, a evo čime se bavi njegova druga bivša žena

Ovo niko nije znao!

Glumac Milan Lane Gutović najpoznatiji je po svojim maestralnim ulogama, koje se godinama pamte i prepričavaju.

On je retko kada u javnosti pričao o venčanju i odnosu sa prvom suprugom, a jedino je poznato da je sa njom dobio ćerku Milicu, koja je balerina i glumica, a mogli smo da je vidimo u "Ivkovoj slavi" i "Hotelu sa sedam zvezdica".

Glumac i njegova prva žena razveli su se pre više od tri decenije, ali su do dana današnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ostali u prijateljskim odnosima.

Lane Gutović je na sve načine pokušao da je zaštiti od radoznalih očiju javnosti, koje je zanimao njegov privatni život.

Nakon razvoda, Gutović se oženio Biljanom Knežević, sa kojom je bio deset godina u braku, do 2011. godine.

Sa Biljanom je dobio sinove Jakova i Spasoja. Kao što je slučaj i sa prethodnim brakom, glumac ni ovaj nije voleo da ističe u javnosti, te je privatnost želeo da zadrži za sebe.

Biljana Knežević danas radi u Pozorištu na Terazijama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.