Jug Radivojević novi direktor Beogradskog dramskog pozorišta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2019, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jug Radivojević novi direktor Beogradskog dramskog pozorišta

Gradski odbornici su na današnjoj sednici usvojili predloge rešenja o razrešenju i imenovanju direktora i v. d. direktora nekoliko preduzeća i ustanova čiji je osnivač Grad Beograd, a za za vršioca dužnosti direktora Beogradskog dramskog pozorišta imenovan je Jug Radivojević.

Na toj poziciji Radivojević je zamenio Slobodana Ćustića koji je bio v. d. direktora BDP-a.

Za direktora Doma omladine imenovan je Nenad Dragović, koji je do sada obavljao funkciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << v. d. direktora te ustanove, a Igor Bojović imenovan je za direktora pozorišta "Boško Buha", gde je do danas vršio funkciju v. d. direktora.

Za direktora Centra beogradskih festivala imenovan je dosadašnji v. d. direktor tog centra Damir Handanović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Jug Radivojević novi direktor Beogradskog dramskog pozorišta

Izvor: RTV Pink, 16.Maj.2019

Gradski odbornici su na današnjoj sednici usvojili predloge rešenja o razrešenju i imenovanju direktora i v. d. direktora nekoliko preduzeća i ustanova čiji je osnivač Grad Beograd, a za novog direktora Beogradskog dramskog pozorišta imenovan je Jug Radivojević.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.