Izvučeni dobitnici karata za predstavu Labudovo jezerce

Izvor: Vesti-online.com, 02.Mar.2018, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvučeni dobitnici karata za predstavu "Labudovo jezerce"

Akademija 28 spremila nam je bogat kulturni program u za vikend koji je pred nama. Tako u subotu i nedelju možete uživati u predstavama za najmlađe.

Subota, 03.03.2018. u 17 časova

Na obalu jednog bistrog jezerceta, svakoga dana dolazi i zanosno pleše prelepa princeza. Svojom igrom princeza je očarala lukavog čarobnjaka Rotbarda, ali i plemenitog princa Zigfrida. Ljubomorni čarobnjak smišlja razne magije kako bi se princeza u njega zaljubila. Začaraće princezu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i pretvoriti je u belu labudicu, a da bi posvađao princa i princezu, upoznaće princa sa crnom labudicom.

Jedna od najlepših muzika pisana za balet, "Labudovo jezero" P. I. Čajkovskog, ruskog kompozitora iz epohe romantizma, poslužila je kao podloga za balet "Labudovo jezerce" koji je namenjen deci predškolskog i ranog školskog uzrasta. Glavni likovi ove dečije baletske predstave su Odeta i Odelija, bela i crna labudica, dobri princ Zigfrid i čarobnjak Rotbard.

Produkcija: Ars Longa

Uzrast: 3-9 godina; Trajanje: 35 minuta;

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.