Izložba Pogled u budućnost u Galeriji Kulturnog centra Kikinda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Maj.2021, 09:03

Izložba "Pogled u budućnost" u Galeriji Kulturnog centra Kikinda

U Galeriji Kulturnog centra Kikinda otvorena je izložba ''Pogled u budućnost'', u organizaciji kikindskog Kulturnog centra i Udruženja građana ''Krila anđela'' iz Novih Kozaraca. Posetiocima su na raspolaganju 42 umetnička rada likovnih stručnjaka, koji su stvarali tokom protekle godine u okviru konkursa ''Pogled u budućnost''.

Udruženje "Krila anđela" redovno organizuje likovne kolonije u Novim Kozarcima, ali je zbog loše epidemijske situacije odlučeno da ovoga puta >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << umetnici svoje radove šalju poštom. Dela su potom ocenjena, a najbolja tri rada novčano su i nagrađena.

Izložba je otvorena do ponedeljka, 17. maja, u Galeriji kikindskog Kulturnog centra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.