Izašao trejler za drugu sezonu Netfliksove hit-serije Bridgerton VIDEO

Izvor: B92, 16.Feb.2022, 12:38

Izašao trejler za drugu sezonu Netfliksove hit-serije "Bridgerton" VIDEO

Druga sezona "Bridgertona" stiže 25. marta.

Trejler za drugu sezonu jedne od najuspešnijih Netfliksovih serija svih vremena objavljen je na Dan zaljubljenih.

"Najdraži čitatelju, jesam li ti nedostajala?" govori Ledi Visldaun na početku trejlera koji je pregledan već više od 700.000 puta.

"Dok su članovi našeg društva dovodili u pitanje moj identitet i namere, ova autorka je radila samo jednu stvar. Brusila svoje veštine. Ne, još bolje! Oštrila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam svoje noževe. Za sve vas", govori dalje glas u trejleru, zbog čega gledaoci zaključuju da nova sezona donosi još više skandala.

Inače, još je ranije najavljeno da će "Bridgerton" imati i treću i četvrtu sezonu. Prva sezona pogledana je u 82 miliona domaćinstava širom sveta, a glumci su postali planetarno popularni gotovo preko noći.

Serija ima mnoštvo eksplicitnih scena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Izašao trejler za drugu sezonu "Bridgertona"

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Feb.2022

Druga sezona "Bridgertona" stiže 25. marta.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.