Izašao prvi trejler za novi film o Džejmsu Bondu

Izvor: B92, 22.Jul.2015, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izašao prvi trejler za novi film o Džejmsu Bondu

Prvi trejler za novi film o Džejmsu Bondu "Spectre" objavljen je danas i publici obećava uobičajene scene akcije, eksplozija, potera i zlokobnih likova.

Danijel Krejg četvrti put reprizira ulogu tajnog agenta 007 u filmu koji je režirao oskarovac Sem Mendes i koji u bioskope stiže kasnije ove godine.

Mendes je takođe režirao i prethodni Bondov film "Skyfall" koji je na blagajnama zaradio više od 1,1 milijarde dolara.

Foršpan od dva i po minuta počinje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa smirenim Bondom koga ispituje M, koga igra Rejf Fajns, oko nedozvoljene misije u Meksiko Sitiju.

U skladu sa svim karakteristikama jednog filma o Bondu, ubrzo slede akcione scene dok glavni junak otkriva sumnjivu organizaciju Spectre i njenu vezu sa zlikovdem Francom Oberhauserom koga igra oskarovac Kristof Valc.

"Ja sam, Džejmse, uzrok svog tvog bola", kaže mu Oberhauser.

Britanska glumica Naomi Haris igra mis Manipeni dok se u filmu pojavljuju i italijanska glumica Monika Beluči i Francuskinja Lea Sejdu, podseća Rojters.

"Spectre" je 24. film o Džejmsu Bondu i u Britaniji će premijerno biti prikazan 26. oktobra dok u američke bioskope stiže 6. novembra.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.