Isisao je život iz mene: Dženifer Aniston zbog jednog filma htela da napusti glumu

Izvor: B92, 02.Okt.2020, 09:12

"Isisao je život iz mene": Dženifer Aniston zbog jednog filma htela da napusti glumu

Holivudska glumica Dženifer Aniston nedavno je gostovala u jednoj emisiji, u kojoj je priznala kako je nedavno razmišljala da napusti glumu. Razlog za to je rad na jednom filmu, koji joj je veoma teško pao.

U potkastu SmartLess, koji vode njene kolege Džejson Bejtman, Vil Arnet i Šon Hejs, Anistonova je rekla da je u poslednje dve godine razmišljala o napuštanju filmske industrije, mada joj se to nikada ranije nije desilo.

"Bilo je to pre emisije 'The Morning Show'. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << U pitanju je bio jedan projekat koji je isisao život iz mene, a nisam čak ni bila sigurna da li je to nešto što želim da radim", objasnila je.

Kako je rekla, problem je u tome što čitav projekat nije bio organizovan kako treba.

"Svi smo nekada u karijeri imali takve poslove. Uvek kažemo da nećemo više, i opet ih radimo", dodala je glumica.

Mada ona nije otkrila o kom filmu je reč, američki mediji smatraju da je u pitanju film "Damplin" iz 2018. godine, uglavnom zbog toga što je, pored ovog filma, u poslednje dve godine radila samo na još jednom - "Murder Mystery", a jasno je stavila do znanja da uvek voli da sarađuje sa Adamom Sendlerom.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZAMALO JOJ ŽIVOT UNIŠTIO: Dženifer Aniston zbog jednog filma htela da napusti glumu

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2020

Muke čuvene glumice...Holivudska glumica Dženifer Aniston nedavno je gostovala u jednoj emisiji, gde je priznala kako je nedavno razmišljala da napusti glumu. Razlog za to je rad na jednom filmu, koji joj je veoma teško pao...U podkastu SmartLess, koji vode njene kolege Džejson Bejtman, Vil Arnet...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.