Interesantan automobil atrakcija na Exit festivalu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jul.2022, 20:11

Interesantan automobil atrakcija na Exit festivalu

Kada se popnete na tvrđavu, tamo vas čeka oko 40 različitih zona, a jedna od njih ima izložen veoma interesantan automobil. On ima svoju priču, a na Exit ga je dovezla ekipa programera.

Mnogi su se slikali sa čuvenim DeLoreanom, u ovom slučaju replikom automobila iz čuvenog filma „Povratak u budućnost“.

Posetioci Exita iz Teкsasa i Atlante nam objašnjavaju šta misle da auto simbolično predstavlja.

Još davnih 80-ih za dizajn ovog autumobila, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bio je odgovoran legendarni italijanski dizajner Đorđeto Đuđaro, sa prepoznatljivim vratima koja se otvaraju na gore.

Kako bi upoznavanje sa kompanijom bilo još interesantnije, zainteresovani posetioci mogli su i da odigraju kratak kviz na tabletu, kojim su se, između ostalog, proveravalo znanje i o it kompaniji.

Početkom osamdesetih godina bio je dvadesetak godina ispred svoga vremena, a kako se najavljuje u svetu, uskoro bi mogao da dobije svoju savremenu električnu verziju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.