IMPERIJA NETFLIKS: Ulažu 8 milijardi dolara u 700 novih serija! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2018, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMPERIJA NETFLIKS: Ulažu 8 milijardi dolara u 700 novih serija! (VIDEO)

Neverovatan uspeh produkcije.

Dejvid Vels, glavni menadžer zadužen za finansije u Netfliksu, objavio je da će Netfliks ove godine da uloži osam milijardi dolara u nove sadržaje. Tom investicijom planiraju da realizuju 700 novih serija, filmova i specijala, kako prenosi Variety.

Vels je rekao za američke medije da planiraju da snime i 80 novih originalnih serija koje će se producirati izvan Sjedinjenih Američkih Država.

Jedan od primera strane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << produkcije koju je Vels istakao je vrlo zapažena nemačka psihološka triler serija "Dark", koju su mnogi opisali kao ozbiljniju i mračniju verziju "Stranger Things".

Netfliks je prošlu godinu zaključio sa 117,6 miliona registriovanih korisnika širom sveta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.