Priština zabranjuje ulazak na Kosovo svim zvaničnicima Beograda

Izvor: B92, 04.Jul.2019, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Priština zabranjuje ulazak na Kosovo svim zvaničnicima Beograda"

Kosovsko ministarstvo spoljnih poslova donelo je odluku da ne daje bilo kakvu dozvolu zvaničnicima iz Beograda da posete KiM, prenosi RTK.

Kako je naveo zamenik ministra spoljnih poslova Jetljir Ziberaj ova odluka je usledila posle, kako je kazao, napada i pretnji srpske politike prema tzv. Kosovu.

"Zbog hibridnih pretnji koje Srbija upućuje Kosovu, stalne propagande i lažnih vesti o zemlji i našim građanima, i nedavnih napora da se uspostavi takozvana humanitarna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kriza na severu Kosova, koja preti srpskom stanovništvu koje živi tamo i prisiljavajući ih da zatvore svoja preduzeća samo zbog nekih političkih ciljeva Beograda, ministarstvo spoljnih poslova neće dozvoliti nijednom zvaničniku iz Beograda da poseti Kosovo i svi zahtevi će biti odbijeni sve dok se ovo ponašanje nastavi“, rekao je savetnik Bedžeta Pacolija, Jetljir Ziberaj, prenosi RTK.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SULUDA ODLUKA LAŽNE DRŽAVE! Zabranjen ulazak svim srpskim zvaničnicima na Kosovo i Metohiju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2019

Privremene prištinske vlasti donele su odluku da nijednom beogradskom zvaničniku ne treba dati dozvolu da uđe u tzv. državu Kosovo!..Odluku su doneli usled provokacija i ponašanja od strane "ove zemlje"...Jetlljir Zuberaj, savetnik ministra spoljnih poslova tzv. Kosova, Bedžeta Pacolija je putem...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.