Hakeri ispunili obećanje: Objavljena neemitovana epizoda Igre prestola

Izvor: B92, 04.Avg.2017, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hakeri ispunili obećanje: Objavljena neemitovana epizoda Igre prestola

"Ratni plen", četvrta epizoda sedme sezone HBO-ove serije "Igra prestola", procurila je na internet tri dana pre premijere, piše The Verge.

Podsećamo, televizijska kuća HBO u ponedeljak je saopštila da je bila žrtva hakerskog napada i da su na internet puštene neemitovane epizode serija "Ballers" i "Room 104". Navodno su na internetu objavljeni i pisani materijali iz četvrte epizode serije "Igra prestola".

Hakeri su nakon napada obećali da će 'uskoro' nastaviti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << s objavljivanjem HBO-ovog vlasništva na internet i čini se da su stavljanjem "Ratnog plena" u opticaj ispunili svoje obećanje.

Dosad najkraća epizoda serije je u međuvremenu preuzeta i pogledana toliko puta, da je u ovom trenutku na prvobitnom linku onemogućeno dalje preuzimanje i gledanje.

Podsećamo, hakeri tvrde da su ukrali 1.5 terabajta podataka.

HBO nije želeo da komentariše šta je tačno ukradeno, koliko je podataka ukradeno i koje intelektualno vlasništvo je pogođeno napadom.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Igra prestola - procurela četvrta epizoda!

Izvor: Mondo, 04.Avg.2017

Piratska verzija nove epizode sedme sezone završila na Internetu!..Na Internetu se pojavila piratska verzija četvrte epizode sedme sezone "Igre prestola", za koju se prvobitno mislilo da je "rezultat" hakerskog napada na HBO!..Epizoda je bila dostupna za gledanje na Internetu, ne i za skidanje, i najpre...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.