Gučijeve žene ljute na Al Paćina, Ledi Gagu, Džareda Leta

Izvor: B92, 16.Apr.2021, 20:28

"Gučijeve žene" ljute na Al Paćina, Ledi Gagu, Džareda Leta

Patricija Guči, naslednica dizajnerske porodice, progovorila o svojim utiscima o filmu "House of Gucci". Čini se kako zvezdana glumačka postava, u kojoj je i Al Paćino, nije impresionirala Patriciju.

"Razočarani smo onime što smo dosad videli", rekla je. "Kradu identitet porodici kako bi zaradili. Naša porodica ima identitet i pravo na privatnost. Možemo pričati o svemu, ali postoji granica koja se ne sme >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << preći."

"Moj deda je bio veoma zgodan muškarac, kao i svi iz porodice Guči, vrlo visok, elegantan i imao je plave oči. Glumi ga Al Paćino, koji nije baš visok, a fotografija koju smo videli prikazuje ga debelog, niskog, sa zaliscima i jako ružnog. Sramota je jer uopšte ne liči na njega", rekla je i dodala kako je Džared Leto "grozno odigrao ulogu njenog oca". "Još uvek sam uvređena", završila je.

Nezadovoljna filmom je i Patricija Ređani, poznata i kao Crna Udovica, koja je 2016. godine izašla iz zatvora. Naime, dobila je zatvorsku kaznu u trajanju od 26 godina zbog umešanosti u ubistvo sopstvenog muža Mauricija Gučija, koji je porodični brend 1993. godine prodao za nešto više od milijardu dolara.

Njegova odluka nikako nije usrećila Patriciju Ređani, a svemu je prethodila i Mauricijeva prevara i njegov odlazak iz porodice s mlađom ljubavnicom.

"Nervira me činjenica da me glumi Ledi Gaga, koja je bila toliko bezobzirna i bezosećajna da nije došla ni da me upozna", rekla je Patricija Ređani.

Inače, "House of Gucci" Ridlija Skota u bioskope bi trebalo da stigne krajem ove godine, piše "Bazfid" (BuzzFeed).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.