Gospođica Julija najbolja amaterska predstava u Vojvodini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2019, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Gospođica Julija" najbolja amaterska predstava u Vojvodini

Predstava "Gospođica Julija" Augusta Strindberga, Kulturnog centra iz Kule, najbolja je amaterska predstava u Vojvodini, a reditelj ove predstave Fuad Tabudžić poneo je diplomu za najbolju režiju.

Pored ove, prema oceni stručnog žirija 56.Festivala amaterskih pozorišnih društava Vojvodine, na republičkom festivalu u Kuli, vojvođansku produkciju prezentovaće i drugo i trećeplasirane predstave - "Slučajna smrt jednog anarhiste" Darija Foa, pozorišta "Stevan Sremac" iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Crvenke i predstava "Bal vampira" Amaterskog pozorišta "Branislav Nušić" iz Šida . Osam festivalskih večeri predstave je ocenjivala i publika, koja je najvišu ocenu dala predstavi "Sve o ženama" Mira Gavrana u izvođenju AP "Mirko Tatalović - Ćira" iz Nove Pazove.

Publika je svako veče u velikom broju dolazila na predstave bez obzira na nepovoljne vremenske uslove, što je dokaz da je dobro što se ovaj festival vratio u Staru Pazovu nakon godinu dana pauze.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.