Goran Bogdan nag u filmu koji će se prikazivati na Netfliksu VIDEO

Izvor: B92, 08.Feb.2023, 19:59

Goran Bogdan nag u filmu koji će se prikazivati na Netfliksu VIDEO

Hrvatski glumac Goran Bogdan predstaviće se publici u najnovijem filmu "Faraway" koji će biti emitovan na Netfliksovoj platformi.

Zejnep je nesrećna žena, život joj nije ispao onako kako je zamišljala. Majka joj posle smrti ostavlja kuću u Dalmaciji u koju odlazi da živi. Majka je kuću kupila već ranije, ali kćerka nikada nije bila . Tamo upoznaje Josipa s kojim se ne slaže na prvu, ali situacija se menja.

To je radnja, ukratko, novog Netfliksovog filma, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je kao i "The Weekend Away", ponovno sniman u Dalmaciji, ovaj put na Braču i Šolti. Hrvatskoj publici će biti zanimljivo i to što je u glavnoj ulozi Goran Bogdan, koji se u trejleru, pojavljuje nag pokraj glavne glumice Naomi Kraus. Film će na ovu platformu stići 8. marta, a film je režirala Vanesa Džop, prema scenariju Džejn Ajnskuh.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.