Glumica Emilija Klark o kraju serije Igra prestola: Imala sam krizu identiteta (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 04.Okt.2018, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumica Emilija Klark o kraju serije "Igra prestola": Imala sam krizu identiteta (VIDEO)

Popularna "majka zmajeva" završila je snimanje popularne serije "Igra prestola", čija će se poslednja sezona biti emitovati naredne godine.

Glumica Emilija Klark pre nekoliko meseci završila je snimanje serije "Igra prestola", u kojoj glumi od 2011. godine.

"Igra prestola" početkom sledeće godine, junaci iz "Stranger Things" na čekanju

Prilikom jednog intervjua govorila je kako su izgledali poslednji dani na setu.

"Imala sam krizu identiteta >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << kada sam shvatila da više nećemo snimati. Celo iskustvo je prilično srceparajuće. Emocije su mi pomešane", rekla je Klarkova.

Ulogom Deneris Targarijen u popularnoj seriji, Emilija je osvojila srca publike i postala jedna od vodećih glumica u Holivudu. Poslednje dane koje je provela na snimanju podelila je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Emilija Klark u novom filmu o Hanu Solu



"Kada smo snimali poslednje scene, pokušala sam da prolongiram, i da ih snimam nekoliko puta, ali sam zadovoljna kako su ispale. Fanovi će biti oduševljeni", izjavila je ona.

Lepotica iz "Igre Prestola": Stil "majke zmajeva" pun pogodak, a jedan detalj čini da pleni izgledom gde god se pojavi!

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.