Glumci zajedno gledali 500. epizodu Igre sudbine  Mira Banjac zvezda večeri VIDEO

Izvor: B92, 26.Maj.2022, 11:17

Glumci zajedno gledali 500. epizodu "Igre sudbine" " Mira Banjac zvezda večeri VIDEO

Sinoć je emitovana 500. epizoda serije "Igra sudbine", i kao po običaju, cela glumačka ekipa i ona iza kamere okupile su se da zajedno odgledaju epizodu.

Sa njima je rekordan broj epizoda proslavila i ekipa Prve televizije, koja je saznala šta za njih predstavlja 500 epizoda, kakvo je druženje bilo tokom prethodnih godina i šta još priželjkuju, kada je ova serija u pitanju.

Dobrom scenariju i zanimljivom liku nije odolela ni istaknuta Mira Banjac, koja se priključila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Igri sudbine" i prvi put pojavila upravo u sinoćnoj epizodi. Glumci su se jednoglasno složili da je na druženju upravo Mira "ukrala šou" i da je svima drago što rade sa njom...

Detaljnije u video-prilogu:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.