Glumački vremeplov na Slaviji: Trg ljubavi Milene i Dragana

Izvor: B92, 17.Okt.2019, 08:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumački vremeplov na Slaviji: Trg ljubavi Milene i Dragana

Izložba na otvorenom posvećena srpskim glumačkim legendama postavljena je na Trgu Slavija.

Glumački vremeplov na Slaviji malo koga može da ostavi ravnodušnim. Na prošlo vreme u kome su živeli i stvarali veliki glumci podsetili su se stariji sugrađani, a ovo je ujedno prilika da o velikanima, koji su ostavili neizbrisiv trag u filmskoj industriji, saznaju i nove generacije.

Na platou je postavljen i autobus brendiran licima glumaca naše kinematografije, kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zid replika, na kojem će prolaznici pisati svoje komentare ili rečenice po kojima pamte glumce.

Specijalno za ovu priliku uređen je i Trg ljubavi Milene i Dragana, a osmišljena je i postavka koja asocira na ovaj glumački par (Dragana Nikolića i Milenu Dravić).

I legendarni Vlasta Velisavljević (93), velika glumačka zvezda, družio se sa posetiocima izložbe.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.