GLUPI SU I DOSADNI! Režiseru filmova o superherojima su se SMUČILI filmovi o superherojima (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2021, 09:26

"GLUPI SU I DOSADNI!" Režiseru filmova o superherojima su se SMUČILI filmovi o superherojima (VIDEO)

Dobro jutro, Kolumbo.

Džejms Gan, režiser hitova kao što su uspešni i hvaljeni "Čuvari galaksije" i "Suicide Squad" u nedavnom se intervjuu osvrnuo na velik broj filmova o superherojima i izjavio neke stvari koje su mnoge iznenadile.

U sklopu promocije novog "Suicide Squada", Gan je za "The Irish Times" izjavio da je većina savremenih filmova o superjunacima "glupa" i da su mu "dosadni".

Uporedio ih je s mnogim dominantnim žanrovima koji su s vremenom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iščezli.

"Znamo šta se dogodilo s filmovima o kaubojima i ratnim filmovima. Ne znam, ne morate da budete genijalac da biste sve povezali i videli da postoje ciklična kretanja što se filmova tiče i jedino što se nadam jeste da će budućnost filmova prema stripovima i filmova o superherojima biti to da će se menjati. Jako su glupi, a većina trenutnih mi je jako dosadna", rekao je Gan i dodao: "Kad se pojavio Ajron Men, bio sam zagrejan. I bilo je predivno gledati ih. Ipak, ako se ne promene, postaće jako dosadni".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Reditelj filmova o superherojima: Takvi filmovi su postali dosadni

Izvor: OkRadio.rs, 25.Jul.2021

Džejms Gan, redatelj filmskih hitova kao što su uspešni i hvaljeni "Guardians of the Galaxy" i "Suicide Squad" u nedavnom intervjuu se osvrnuo na veliki broj filmova o superherojima i izjavio nešto što je mnoge iznenadilo. Naime, u sklopu promocije novog „Suicide Squad-a“, Gan je za The Irish...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.