GLEDALI STE KIŠNOG ČOVEKA? Jedna od najboljih scena nastala je zato što je Dastin Hofman PUSTIO GAS!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2019, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GLEDALI STE "KIŠNOG ČOVEKA"? Jedna od najboljih scena nastala je zato što je Dastin Hofman PUSTIO GAS!

I stvorio istoriju...

Snimanje svake scene u filmu, pogotovo u preskupim produkcijama kao što su holivudske, obično su isplanirane do najsitnijih detalja.

Zato se i snimaju po 10, 20 i više puta, u zavisnosti od posvećenosti (ludila?) režisera. Ipak, nekada obična greška može da stvori antologijsku scenu.

Jedna od njih dogodila se u čuvenom filmu "Kišni čovek", sa Dastinom Hofmanom i Tomom Kruzom u glavnim ulogama. U sceni u kojoj njih dvojica stoje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u telefonskoj kabini, dok Kruz telefonira, Hofmanu se omakao gas, to jest, pustio je goluba, da budemo sasvim fini.

Hofman je to i rekao Kruzu, koji je u šoku uzvratio: "Jesi li ti to prdnuo? Kako možeš da podneseš?"

"Ne smeta mi" - uzvratio je Hofman.

Obojica glumaca su ostali u svojim ulogama, a režiser je shvatio da se scena, nastala sasvim slučajno, odlično uklapa u film.

Pogledajte koje još neplanirane scene su ostale u filmovima, jer su se odlično uklapale u priču. Scena iz "Kišnog čoveka" nalazi se na 4:59 minutu snimka:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.