Izvor: Blic, 25.Jul.2019, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Film "Oštrim nožem" o zločinu koji je pre 13 godina potresao Slovačku

U takmičarskom programu “Paralele i sudari” festivala evropskog filma Palić prikazan je film “"Oštrim nožem"” slovačkog reditelja Teodora Kuna o događaju koji je pre 13 godina potresao tu zemlju, kada je grupa neonacista ubila nedužnog mladića, a počinioci su u nedostatku dokaza pušteni na slobodu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

26. FESTIVAL EVROPSKOG FILMA PALIĆ: Teodor Kun o najvećem događaju u istoriji moderne Slovačke

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2019

U okviru selekcije Paralele i sudari prikazan je slovački film Teodora Kuna „Oštrim nožem“...Među filmovima koji su prikazani tokom pete programske večeri 26. Festivala evropskog filma Palić u sredu 24. jula, u Glavnom programu našli su se filmovi čiji su autori gosti festivala - makedonski...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.