Film Dina ima problem – i on traje 7 minuta

Izvor: B92, 28.Okt.2021, 11:14

Film "Dina" ima problem – i on traje 7 minuta

Društvene mreže prepune su komentara o pojavljivanju Zendaje Meri Kolman u filmu "Dina". S obzirom na to da je glumica bila glavno lice promocije filma na crvenom tepihu, gledaoci su očekivali više Zendaje na ekranu.

Iako film okuplja mnoga poznata imena – Džejson Momoa, Rebeka Ferguson, Oskar Ajzak, Havijer Bardem i drugi, Timoti Šalame i Zendaja bili su zvezde promotivnih dešavanja.

Glumac je nag u sceni filma "Dina" – otkrio detalje
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Harizmatični glumački par punio je naslovnice časopisa, prisustvovao premijerama i žurkama, ali kada je film izašao u bioskopima i na HBO Maksu, fanovi su ostali u čudu.

Naime, u filmu koji traje skoro tri sata, Zendaja se pojavljuje ukupno 7 minuta – i svi se pitaju zašto.

Svi oni koji žele da vide više Zendaje moraće da sačekaju nastavak filma, koji je najavio i režiser Denis Vilnev.

"Jedva čekam da snimimo drugi deo 'Dine' i da opet vidimo zajedno Timotija i Zendaju, koja će u sledećem poglavlju biti protagonista priče", rekao je režiser.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.