Filharmonija oborila rekord koncertom Piknik pod zvezdama

Izvor: N1 televizija, 25.Jun.2018, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filharmonija oborila rekord koncertom "Piknik pod zvezdama"

Beogradska filharmonija je saopštila da se na drugom koncertu na otvorenom pod nazivom "Piknik pod zvezdama" okupilo više od 35.000 ljudi.

Beogradska Filharmonija sinoć je po drugi put poklonila koncert na otvorenom za nekoliko desetina hiljada ljudi, uz audio-vizuelni spektakl - HD Odiseju.

Na sceni je bilo oko 105 muzičara koje je predvodio šef-dirigent Beogradske filharmonije Gabrijel Felc.

"Mi smo publiku pozvali na muzički piknik, da bi se osećali >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << što relaksiranije i uživali", izjavila je PR Beogradske filharmonije Jelena Milašinović.

Specijalni tretman imale su trudnice i mališani do sedam godina, jer je za njih napravljen kao na rok koncertima "fan pit" koji su nazvali "bejbi pit".

Na pikniku su se slušali hitovi klasične muzike, zajedno sa šefom-dirigentom Gabrijelom Felcom

"Za mene ovaj koncert je nešto posebno. Prošle godine imali smo izvanredan koncert koji nikada nećemo zaboraviti. Ja mogu da osetim strast, osećanja ljudi koji su iza mene. Vidim da im se sviđa i ovaj orkestar što je zaista odlično", rekao je Felc.  

Koncert je održan na mestu gde će se u budućnosti nalaziti nova zgrada Filharmonije, u novobeogradskom Bloku 13, na polјani između Tržnog centra Ušće i Palate Srbija.

Izvor: N1

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Rekord BGF na otvorenom

Izvor: SEEcult.org, 25.Jun.2018

Beogradska filharmonija saopštila je da je na koncertu na otvorenom na Ušću, održanom 24. juna pod vođstvom dirigenta Gabrijela Felca, okupila više od 35.000 ljudi, što je rekord.

Nastavak na SEEcult.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.