„Egzit“ panel – O problemima velikih manifestacija

Izvor: RTS, 03.Jun.2020, 16:53

„Egzit“ panel – O problemima velikih manifestacija

U okviru međunarodne „Egzit stratedži“ konferencije pod sloganom “Izlaz iz pandemije stvaramo zajedno“, 4. juna u 18 časova održaće se prvi panel pod nazivom "A New Hope: Events on the horizon?“.
Panel će okupiti svetske aktere iz oblasti kulture i manifestacija, koji će pokušati da daju odgovor na neka od pitanja sa kojima se muzička i manifestaciona industrija susrela usled pandemije.

Na ovom „Egzitovom“ panelu biće >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << reči o ujedinjenju evropskih festivala u domenu prevazilaženja novonastale teške situacije za organizatore velikih događaja, kakve su inicijative preduzete, ali i kakva je budućnost manifestacija.
O ovim i drugim temama govoriće osobe s dugogodišnjim međunarodnim iskustvom u muzičkoj industriji:
Marija Mej, agent SAA (jedne od najvećih buking agencija na svetu),
Sindi Kastiljo, menadžerka i bukerka velikog madridskog "MadCool festivala",
Kristof Huber, generalni sekretar i član upravnog odbora Evropske festivalske asocijacije YOUROPE,
Dušan Kovačević, osnivač i direktor „Egzit" festivala i
Rud Berends, jedan od osnivača Internacionalnog festivalskog foruma i predstavnik Evropskog programa za razmenu talenata.
Moderator panela biće Niki Meknil, osnivač i vlasnica jedne od najuspešnijih svetskih PR i marketing komanija u event industriji, "Global Publicity".
Panel možete pratiti uživo u četvrtak, 4. juna od 18 sati, na Fejsbuk stranicama Internet portala Radio-televizije Srbije i „Egzit" festivala.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.