Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Jul.2022, 12:18

EXIT otvoren porukama mira, danas na Petrovaradinsku tvrđavu stižu Nick Cave i Bad Seeds

Nakon prve noći EXIT-a u kojoj su pred 42.000 fanova nastupima dominirali Iggy Azalea, Afrojack, Senidah, Adam Beyer, Enrico Sanguliano i Anfisa Letyago, na Glavnoj bini festivala večeras nastupa Nick Cave i njegovi Bad Seeds, što je centralni muzički događaj drugog dana na Tvrđavi i počinje tačno u 22.00 sata.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

EXIT otvoren porukama mira, danas na Petrovaradinsku tvrdjavu stižu Nick Cave i Bad Seeds

Izvor: Beta, 08.Jul.2022

Nakon prve noći EXIT-a u kojoj su pred 42.000 fanova nastupima dominirali Iggy Azalea, Afrojack, Senidah, Adam Beyer, Enrico Sanguliano i Anfisa Letyago, na Glavnoj bini festivala večeras nastupa Nick Cave i njegovi Bad Seeds, što je centralni muzički dogadjaj drugog dana na Tvrdjavi i počinje tačno...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.