Džoker najuspešniji strani film u Srbiji

Izvor: B92, 06.Nov.2019, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džoker najuspešniji strani film u Srbiji

Film „Džoker“, u maestralnom izvođenju Hoakina Finiksa, najuspešnije je ostvarenje strane produkcije u Srbiji po parametru ukupne zarade koju je ostvario od prodaje bioskopskih ulaznica.

Film, koji je uzburkao javnost i mesec dana od prvog prikazivanja, i dalje puni bioskope i polako prelazi cifru od 250.000 gledalaca.

Ovim uspesima „Džoker“ je sebi zagrarantovao mesto među najupešnijim filmovima u istoriji kinematografije u Srbiji.

Ostvarenje, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << čiju režiju, scenario i produkciju potpisuje Tod Filips, je njegova originalna verzija zloglasnog DC negativca i njegovom poreklu.

Filipsov Artur Flek, kojeg fantastično tumači Hoakin Finiks, je čovek koji se bori da pronađe svoj put u Gotamovom slomljenom društvu.

„Džoker“ se i dalje nalazi na repertoaru bioskopa u našoj zemlji.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.