Duhovno-književno veče Ljiljane Habjanović Đurović u Budvi

Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2018, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duhovno-književno veče Ljiljane Habjanović Đurović u Budvi

U subotu, 8.decembra u Budvi je održano duhovno-književno vece Ljiljane Habjanović Đurović pod naslovom "Samo nas ljubav može spasiti" u organizaciji Kola sestara parohije Paštrovske.

Pred brojnom i veoma zainteresovanom publikom Ljiljana Habjanović Đurović puna dva sata odgovarala je na pitanja prisutnih o svom književnom radu, o veri, ljubavi i nadi, o Kosovskom zavetu, i posebno o novom romanu "So zemlji", u kome je opisala život Svetog Vasilija Ostroškog. Potom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je autorka još dva sata potpisivala knjige svojom čitaocima.

Književnoj večeri prisustvovale su i monahinje manastira Duljevo i Rustovo. Jedna od njih, mati Angelina, inače akademski slikar, poklonila je autorki ikonu Svetog Vasilija koju je naslikala pre 30 godina po blagoslovu Mitropolita Amfilohija, i koja je prototip danas najpoznatije ikone ovog Svetitelja.

"Hvala Bogu na ovoj divnoj večeri kojom ćemo se dugo ponositi, i Vama na nesebičnom darivanju", napisale su sledećeg jutra svojoj gošći članice Kola sestara parohije Paštrovske.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.