Dresden Frankfurt kompanija igre zatvara 16. Beogradski festival igre

Izvor: B92, 05.Apr.2019, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dresden Frankfurt kompanija igre zatvara 16. Beogradski festival igre

16. Beogradski festival igre koji se ove godine održava pod sloganom "Emocije" biće zatvoren nastupom Dresden Frankfurt kompanije igre koja će svoje igračko umeće predstaviti publici 11. aprila u Sava centru i 12. aprila u Srpskom narodnom pozorištu.

Trupa će izvesti svetsku premijeru komada: Od sada, Odjeci neumorne duše i Uzvišeni izazov i svojim spektakularnim nastupom će zatvoriti ovogodišnje izdanje festivala..

Od otvaranja festivala 22. marta, publici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se predstavilo ukupno 16 trupa iz 11 zemalja, koje su nastupale u Beogradu, Novom Sadu i Vršcu, a glavni partner Beogradskog festivala igre, već 12. godinu za redom je kompanija Vip mobile.

Saradnjom sa Beogradskim festivalom igre kompanija Vip mobile uvela je prepoznatljiv model ulaganja velikih kompanija u kulturu što potvrđuje i zajednički slogan "Komunikacija u pokretu". Doprinos kompanije Vip mobile, razvoju umetničke igre u Srbiji ogleda se i u brojnim projektima, među kojima su najznačajniji nagrade "Vip poziva" i "Vip iskorak", kao i projekat za mlade igrače "Vip talenti", kompanija Vip doprinosi razvoju umetničke igre u Srbiji.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.