Drama Ljubavna pesma za Bobija Longana i dokumentarac Limanska rapsodija na RTV1

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Okt.2020, 05:36

Drama "Ljubavna pesma za Bobija Longana" i dokumentarac "Limanska rapsodija" na RTV1

Večeras u 20.05 časova na RTV1 možete pogledati dramu "Ljubavna pesma za Bobija Longa" ( Love Song For Bobby Long ).

Nakon smrti majke, tinejdžerka Purslen Homini Vil dolazi u rodni grad posle mnogo godina, u nameri da se vrati u dom iz detinjstva. Nameravala je da se useli u majčinu kuću, ali saznaje da tu već neko živi - Bobi Long, bivši profesor književnosti, i njegov mladi štićenik Loson Pajns. Pošto niko od njih ne namerava da napusti kuću, počinju da žive zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i polako otkrivaju koliko su zapravo njihovi životi povezani.

Režija: Šejni Gabel

Scenario: Šejni Gabel, adaptacija romana Ronalda Evereta Kepsa

Glavne uloge: Skarlet Džohanson, Džon Travolta

Godina proizvodnje: 2004. Zemlja proizvodnje: SAD

Limanska rapsodija na RTV1

Večeras od 19 časova na RTV 1, možete pogledati i dokumentarnu emisiju "Limanska rapsodija".

Kako se postaje svetski prvak? Tako što izađeš na teren kada je najteže i pobediš! A kako se postaje šampion planete u dve različite discipline zna samo Stefan Stojačić, prvak sveta i u košarci i u basketu. Ono što Stefan ne zna, a vi možete saznati jeste da li je teže biti prvak Limana ili prvak sveta u basketu 3 na 3.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.